Court Rules

Boone Circuit Court Courtesy Copy Requirements

2 rules from official source documents

When and how to deliver courtesy copies to chambers, including triggers, timing, and formatting.

A courtesy copy must be sent to the judges' office when an emergency-hearing or ex-parte motion is filed.

A courtesy copy must be sent to the judges' office upon filing.

A copy of each document or written exhibit intended for use at trial must be furnished to the Judge at trial commencement or the preceding pre-trial, unless cause is shown or the Court provides otherwise.

Except upon cause shown or as provided otherwise by the Court, a copy of each document or written exhibit intended to be tendered or entered during trial shall be furnished to the Judge at the commencement of a civil trial or at the pre-trial next preceding the commencement of a civil trial.

Common questions about Boone Circuit Court courtesy copy requirements

Are courtesy copies required in Boone Circuit Court?

Courtesy-copy rule applies for emergency hearing and ex parte. Details: delivery upon filing. A courtesy copy must be sent to the judges' office when an emergency-hearing or ex-parte motion is filed.

View ruleOfficial source Source: page 7, section 2.02 Obtaining Motion Dates and Deadline for Serving and Filing Motions

1 more rule answers this question.