Court Rules

Carroll Circuit Court Filing Bundling Requirements

2 rules from official source documents

Whether to bundle related filings together or file them promptly as completed.

Each order must be prepared and filed as a separate instrument.

(5) All orders shall be prepared and filed as separate instruments.

Necessary exhibits, affidavits, and other attachments must be filed together with the motion, response, reply, or surreply to which they relate.

Exhibits, affidavits, and other attachments necessary to any motion, response, reply, or surreply must be filed with the motion, response, reply, or surreply, with copies sent to opposing counsel and to the Court.

Common questions about Carroll Circuit Court filing bundling requirements

Does Carroll Circuit Court require motion papers to be bundled?

No. The rule prohibits holding covered papers for bundling. Each order must be prepared and filed as a separate instrument.

View ruleOfficial source Source: page 5, section 203. ORDERS AND JUDGMENTS

1 more rule answers this question.