Court Rules

Graves Circuit Court Courtesy Copy Requirements

1 rule from official source documents

When and how to deliver courtesy copies to chambers, including triggers, timing, and formatting.

Unless other arrangements are made with the Court, pleadings delivered to it are treated as courtesy copies.

Unless other arrangements have been made with the Court, pleadings delivered to the Court shall be treated as mere courtesy copies.

Common questions about Graves Circuit Court courtesy copy requirements

Are courtesy copies required in Graves Circuit Court?

Courtesy-copy rule applies for pleadings. Unless other arrangements are made with the Court, pleadings delivered to it are treated as courtesy copies.

View ruleOfficial source Source: page 3, section Rule 2. Motions and Motion Docket, 201.A