Court Rules

Portage County Court of Common Pleas, Ohio Page & Word Limits

3 rules from official source documents

Maximum page counts and word limits for motions, briefs, and other filings by judge.

CRITICAL

Limit
10 pages
Applies to
Fax filing

Fax filings are limited to ten pages, including attached exhibits and the cover page.

Fax filings shall not exceed ten (10) pages in length including, but not limited to, attached exhibits and cover page.

CRITICAL

Limit
25 pages
Limit
12 pages
Applies to
Motion or memorandum

Motions and memoranda are limited to 25 pages, excluding supporting documents; reply memoranda are limited to 12 pages.

No motion or memorandum may exceed 25 pages, exclusive of supporting documents. Reply memoranda are limited to 12 pages.

WARNING

Limit
10 pages
Applies to
Pleading

A pleading exceeding 10 pages, counting attached exhibits and the cover page, will not be accepted by fax.

Any pleading that exceeds ten (10) pages in length including, but not limited to, attached exhibits and cover page.

Common questions about Portage County Court of Common Pleas, Ohio page & word limits

What page or word limits apply to fax filing in Portage County Court of Common Pleas, Ohio?

Portage County Court of Common Pleas, Ohio's rule states these limits: 10 pages. Fax filings are limited to ten pages, including attached exhibits and the cover page.

View ruleOfficial source Source: page 14, section 3.10 LENGTH OF DOCUMENT

What page or word limits apply to motion or memorandum in Portage County Court of Common Pleas, Ohio?

Portage County Court of Common Pleas, Ohio's rule states these limits: 25 pages; 12 pages. Motions and memoranda are limited to 25 pages, excluding supporting documents; reply memoranda are limited to 12 pages.

View ruleOfficial source Source: page 12, section 7.6

What page or word limits apply to pleading in Portage County Court of Common Pleas, Ohio?

Portage County Court of Common Pleas, Ohio's rule states these limits: 10 pages. A pleading exceeding 10 pages, counting attached exhibits and the cover page, will not be accepted by fax.

View ruleOfficial source Source: page 12, section 3.02(B) DOCUMENTS NOT ACCEPTED BY FACSIMILE TRANSMISSION